Thursday, January 6, 2011

senyumm..

huhuhu.assalamualaikom..

Go to fullsize image
saya amik gmba ni kat google tau..tolong jangan saman..

aku senyum sorg2 sbb ape..dari pagi td dok mmbace komen kat blog lensarosak..kikiki..bes jgak layan org2 yg emo da mcm melayan nemo..agagagagga..aku tak sokong mane2 tp ade gak yg aku setuju ngn lensarosak..entri dia wat aku terjga dari tidur,buke mata hati..ade btolnye..tp tak slalu kbnaran yg kite kupas org suke kan..xpe la..kes entry lensarosak ni jadi lesson utk aku hari ni..masing2 ade pndapat tersendiri..so jgn amik serius sgt..buat sakit dada korg jer kott..kikikiki..
adios amigos..

p/s: cube jd yg terbaik..insyallah..


5 comments:

  1. saye pon agak setuju jgk2.
    ape orang kate, niat xmenghalalkan cara?

    ramai jgk membe2 yg b4 this free hair.
    tp pkai tdung sebab da ade hana tajima dan yuna.

    trus jadi idola. then trus pkai tudung.
    klw dorg2 ni xmuncol, so xkn pkai tdung la?

    ReplyDelete
  2. ade baik n buruknye nida..masing2 kne pndai supaya kite xjd bahan kutukan org yer dakk..hihihi..xpe kite mmbace udah kan..biaq pi diorg nk bercakau..kikikiki..

    ReplyDelete
  3. Operasi blogwalking ke BlogKawanKu & Follower

    tapi kalu sy nak sokong awak je boleh tak...??

    Jom layan entri ni http://blogmacammacamada.blogspot.com/2011/01/khas-buat-wanita-power-of-make-up.html

    ReplyDelete
  4. pemilik blog..silakan..hihhi..

    ReplyDelete
  5. isu hot..hehe tapi baru tahu hari nie...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...